1 2 3
  • 1 Studio 1 + bar Komunardů 30
  • 2 Slévárna Přístavní 22
  • 3 Pokladna Komunardů 28

Pokoj

Collective Momentum

Hrají: Veronika Smolková, Tomáš Pintér, Jonáš Janků, Barbora Bartoňová, Nikol Schneiderová, Marc Verhille Jednoho dne budu krásná budu dokonalá volná, lehká, svobodná a jako krásný a dokonalý pták přeletím všechny zdi a stíny mého POKOJE.
Vstupné:
290 Kč Vstupné
150 Kč Studenti, senioři
Pokoj je někde uvnitř. Pokoj je plný prachu, harampádí, závěsné akrobacie, vzpomínek, snů a pochybností. Pokoj ukrývá nejskrytější myšlenky, touhy a obavy. Pokoj má vysoké zdi, jedno okno a tím je vidět ven. Pokoj je novocirkusové představení skupiny Collective Momentum.

Hrají: Veronika Smolková, Tomáš Pintér, Jonáš Janků, Barbora Bartoňová, Nikol Schneiderová, Marc Verhille
Námět a koncept: Veronika Smolková
Režijní spolupráce: Lionel Ménard
Supervize: Adam Halaš
Hudba: Myko
Scénografie: Daniela Klimešová
Light design: Jiří Maleňák
Grafický design: Tristan Ben Mahjoub
 
COLLECTIVE MOMENTUM  je volné novocirkusové uskupení využívající především závěsnou a párovou akrobacii, ale také fyzické divadlo a tanec. Spojuje nás radost z pohybu, z bytí vysoko, havou dolů a spolu. Setkali jsme se v hale č. 2 v centru pro nový cirkus Cirqueon, kde pravidelně trénujeme, sdílíme a klábosíme o cirkusu, umění a o životě a jeho maličkostech. Skrze autentický tanečně akrobatický a herecký jazyk naplňujeme momenty silnými obrazy a emocemi. Prvním společným projektem Collective Momentum je novocirkusové představení Pokoj (premiéra 28.5., La Fabrika).